Liggende Klankschalenmeditatie
Een keer per maand bij Volle of Nieuwe Maan kun je deelnemen aan een liggende klankschalenmeditatie. De groepsgrootte is maximaal 10 personen. Het mystieke geluid van de "zingende" klankschalen opent de deur naar het hogere bewustzijn en laadt ons op met pure energie. Tijdens volle of nieuwe maan zijn de omstandigheden optimaal om verdere opening en verdieping met onszelf aan te gaan. De energiebijdrage is € 13,= per keer. Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Martien van den Berg (tel: 0594-621506 mail: Martien van den Berg).


Klank-Stiltemeditatie
Vanaf september wordt er weer één keer per maand op zondagavond in Ezinge gratis klank-stiltemeditatie aangeboden vanuit het project stadsverlichting. Op dat moment wordt er in ongeveer 910 huiskamers gemediteerd tussen 20.00 en 21.00 uur. Voor meer informatie zie ook: www.stadsverlichting.nu. Begeleiding van de klankmeditatie wordt verzorgd door Martien van den Berg en Gera van der Meulen. Het beleven van klankmeditatie helpt om je gedachtestroom tot rust te brengen en je innerlijk te verkennen. Bij klankmeditatie wordt klank afgewisseld met stilte. In de stilte kun je je ontspannen en waarnemen wat er in je lichaam en geest gebeurt. Door klank te maken maak je contact met de vibraties in je lichaam. En dat helpt weer om in het NU te zijn.

tel: 0594-621506
mail: Martien van den Berg

Al van jongsaf aan wil ik de wereld en mijzelf begrijpen en ga graag de diepte in. Ik hou van klank en kwam erachter dat klankmeditatie mij helpt om in mezelf op ontdekking te gaan. Om te zien welke sluiers mij tegenhouden om te leven zoals ik zou willen leven, om mijn drempels te herkennen en vervolgens te erkennen.
Door klankmeditatie ben ik meer in verbinding met mezelf gekomen en heb ik geleerd me dieper te kunnen verbinden met anderen.
Via klank kan ik uiten wat erin me omgaat. Via klank kom ik uit mijn hoofd en kan ik zijn met wat er op dat moment is.
Ook ben ik erg gefascineerd door de genezende kracht van klank.
Ik heb onder meer opleidingen gevolgd bij klanksjamaan Searching Deer, Wilde Wijze Vrouw en Marc Citroen.
Hoe mooi zou het zijn als iedereen zijn of haar 'Oerlied' zingt. Graag inspireer ik anderen hierbij op hun levenspad.

Ik bied klankmeditatie en begeleid retraites.

Daarnaast ben ik werkzaam binnen het vakgebied mens en organisatie. Ik hou van organisatievormen waar een ieder haar of zijn talenten tot bloei kan laten komen. Als je investeert in je eigen vitaliteit of die van een organisatie als geheel bereik je veel meer dan je nu kan bedenken. 
Ik adviseer organisaties om daar volgende stappen in te zetten.