Een keer per maand bij Volle of Nieuwe Maan kun je deelnemen aan een liggende klankschalenmeditatie. De groepsgrootte is maximaal 15 personen.
Het mystieke geluid van de "zingende" klankschalen opent de deur naar het hogere bewustzijn en laadt ons op met pure energie. Tijdens volle of nieuwe maan zijn de omstandigheden optimaal om verdere opening en verdieping met onszelf aan te gaan. De energiebijdrage is €13 per keer.
Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Martien van den Berg (tel: 06-36168428 mail: Martien van den Berg).. Gezien de Coronamaatregelen zal worden gezocht naar een ruimte waar 1,5 meter afstand in acht kan worden genomen.tel: 06-36168428
mail: Martien van den Berg

Al van jongsaf aan verlang ik er naar om de wereld en mijzelf te begrijpen en daarmee op onderzoek te gaan. Ik hou van klank en kwam erachter dat klank(schalen)meditatie mij helpt om in mezelf op ontdekking te gaan. Om te zien welke sluiers mij tegenhouden om te leven zoals ik zou willen leven, om mijn drempels en weerstanden te herkennen en vervolgens te erkennen.
Door klankmeditatie kom ik meer in verbinding met mezelf en kan me daarbij dieper verbinden met anderen.
Via klank kan ik uiten wat erin me omgaat. Via klank kom ik uit mijn hoofd en kan ik zijn met wat er op dat moment is. Klank kan een helende werking hebben.
Ik ben erg gefascineerd door de genezende kracht van klank en klankschalen.
Op het gebied van spiritualiteit en klank heb ik onder meer opleidingen gevolgd bij klanksjamaan Searching Deer, Wilde Wijze Vrouw en Marc Citroen. Sinds 2017 ben ik studente bij Guru Premangee uit Nepal. Guru Premangee heeft de spirituele organisatie Divine Love Shower opgericht. Hier heb ik leren werken met klankschalen volgens een oude techniek waarbij het zelfgenezend vermogen om harmonie en balans te creëren op verschillende niveaus kan worden bevorderd: lichamelijk, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Hoe mooi zou het zijn als iedereen zijn of haar 'Oerlied' zingt. Graag inspireer ik anderen hierbij op hun levenspad.

Ik bied klankmeditatie en begeleid retraites.

Daarnaast ben ik werkzaam als manager binnen de non-profit sector. Ik hou van organisatievormen waar sprake is van samensturing. Waar een ieder haar of zijn talenten tot bloei kan laten komen. Als je investeert in je eigen vitaliteit of die van een organisatie als geheel bereik je veel meer dan je nu kan bedenken.
Ik adviseer organisaties om daar volgende stappen in te zetten.