De stem is een instrument dat onderdeel uitmaakt van het menselijk lichaam. Zingen is een natuurlijke manier om je muzikaal te uiten. Het bijzondere van de zangstem is dat elke zanger of zangeres een eigen unieke klank bezit. Het is een verrassende ontdekkingsreis om de stijl die bij je past en de mogelijkheden van jouw stem te vinden.

Ben je iemand die nog nooit solo heeft gezongen, of sta je al jaren op allerlei podia? Of je nou jong of oud bent, je bent welkom bij mij op zangles. Tijdens de lessen werken we onder andere aan je houding, ademhaling, het egaliseren van je stem en gaan we aan de slag met een door jou gekozen lied. Welke stijl je wilt zingen, is aan jou. Middels een gezellige en actieve werksfeer werken we samen aan jouw doelen.

tel: 0620444137
mail: Margreet Werkman
website: www.margreetwerkman.nl

Zingen is mijn grootste passie. Volgens mijn ouders kon ik eerder zuiver zingen dan praten. Van kleins af aan wist ik dat ik op het podium thuis hoor en zangeres wilde worden. Dit heb ik inmiddels waar kunnen maken via mijn opleiding Jazz Zang aan het Conservatorium te Groningen.

Het liefst zing ik bij de piano of met band. Ik hou ervan om alleen of samen met anderen mooie dingen te creëren, door middel van improvisatie of het arrangeren van bestaande liedjes. Dit heb ik onder andere geleerd van vele inspirerende muzikanten en docenten om mij heen. Wat is er dan mooier om dit alles door te geven aan mensen en kinderen die hier ook van genieten? Daarom ben ik naast zangeres ook zangpedagoge geworden.

Samen met jou wil ik op zoek naar jouw identiteit als zanger of zangeres. Ik maak van elke les een feestje. Het is voor mij een geslaagde les als jij met een lach de deur uitgaat, fijn muziek hebt kunnen maken en iets geleerd hebt. Plezier staat bij mij hoog in het vaandel.