De stem is een instrument dat onderdeel uitmaakt van het menselijk lichaam. Zingen is een natuurlijke manier om je muzikaal te uiten. Het bijzondere van de zangstem is dat elke zanger of zangeres een eigen unieke klank bezit. Het is een verrassende ontdekkingsreis om de stijl die bij je past en de mogelijkheden van jouw stem te vinden.

Ben je iemand die nog nooit solo heeft gezongen, of sta je al jaren op allerlei podia? Of je nou jong of oud bent, je bent welkom bij mij op zangles. Tijdens de lessen werken we onder andere aan je houding, ademhaling, het egaliseren van je stem en gaan we aan de slag met een door jou gekozen lied. Welke stijl je wilt zingen, is aan jou. Middels een gezellige en actieve werksfeer werken we samen aan jouw doelen.

tel: 06 24967653
mail: Merel
website: https://www.merelwentink.nl/

Zingen is het vertellen van verhalen. Hoe meer je leert over je stem, hoe beter je die verhalen kunt overbrengen. Onze stem als instrument kent oneindig veel mogelijkheden tot expressie, in tekst, in klankkleur, maar ook in beweging van het lichaam. Dat is voor mij het meest interessant aan zingen en is altijd mijn uitgangspunt, zowel in mijn lessen als in mijn eigen optredens.

Elke leerling heeft andere behoeften in een zangles. De één heeft bijvoorbeeld moeite met het leren durven, terwijl de ander behoefte heeft aan veel technische oefening. Ik vind het belangrijk om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van mijn leerlingen.